sea

Teràpia Biodinàmica Craneosacral

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Visc a Fontcoberta, un poble petit a 4 km de l'estany de Banyoles. De petita tenia molt clar que volia ser ballarina i el cos ha estat des de sempre la meva casa, la meva escola i la meva inspiració. Vaig ballar professionalment durant més de vint-i-cinc anys en les companyies dirigides per Ramon Oller, Cesc Gelabert, Angels Margarit, Mark Tompkins, Sasha Waltz i Julyen Hamilton entre altres. Vaig voltar el món i vaig disfrutar i créixer.

Em vaig dedicar a la pedagogia de la dansa durant més de vint anys ensenyant improvisació, composició i consciència corporal.

Per casualitat i degut a un mal d'esquena, vaig conèixer la Teràpia Craneosacral com a client i em va fascinar. Hi havia unes forces que jo sentia i que desconeixia totalment. La curiositat em va fer que m'apuntés a una formació professional.

Em vaig diplomar com a terapeuta craneosacral a la European School of Craniosacral Therapy dirigida per Robert i Maria Harris l'any 2002. Des de llavors sempre he estat involucrada tant en l'ensenyament d'aquesta teràpia com en les sessions individuals amb clients.

He estat assistent del professor Paul Vick de l'escola Resonance Trainings d'Anglaterra durant cinc anys.

Durant 16 anys, vaig estar al costat de Mike Boxhall, de l'escola anglesa Getting in Touch, com a alumna, assistent i com a traductora. En els darrers anys vaig organitzar, junt amb Jose Mª Aragüés, els cursos d'Explorant la Quietud a Fontcoberta.
Professora reconeguda per l'Empty Chair Teaching Foundation de Mike Boxhall el 2014.
Mike Boxhall va morir el 10 d'abril del 2019. Segueix viatjant en tots nosaltres i ara molt més lleuger d'equipatge. Gràcies per tot Mike.


Soc professora reconeguda per l'Asociación Española de Terapia Craneosacral Biodinámica-AETCB en la que vaig formar part de la junta directiva durant cinc anys i he co-organitzat el 1er, 2on i 3er Congrés Internacional de Terapia Craneosacral Biodinàmica els anys 2008, 2010 i 2012. Ara formo part de la Comisió de Professors.

També he estudiat amb Jaap Van der Waal, Michael Kern, Michael Shea, Peter Levine, Franklyn Sills i Maura F. Sills entre altres.

Diplomada el 2016 de la formació de "Treball amb famílies i l'època pre i perinatal" de Ray Castellino, Tara Blasco i Mary Jackson.
Assistent en dues formacions de la Formació de Ray Castellino.
Assitent de la formació també de "Treball amb famílies i l'època pre i perinatal" de dos anys a Escòcia amb Mary Jackson i Charisse Basquin.

Part de l'equip docent de la formació de Ray Castellino a Espanya (2022/2026)

Facilitadora i supervisora reconeguda per Castellino Training de tallers d'entorn uterí i naixement.
Ray Castellino va morir el 13 de desmbre del 2020. Que l'amor que ens has ensenyat segueixi creixent. Gràcies Ray.


Ara estic impartint formacions professionals de Teràpia Biodinàmica Craneosacral i a l'octubre del 2023 començaré la 10ª promoció

Oferint sessions individuals de supervisió en Biodinàmica Craneosacral tant presencials com online.

Facilitant tallers vivencials d'Entorn Uterí i Naixement seguint el model i el treball de Ray Castellino amb grups petits de 4/5 participants.

Donant sessions individuals o de familia de Biodinàmica Craneosacral i Biodinàmica Pre i perinatal. Les sessions són presencials o online.


carme rainbow


 

logo

 

Carme foto